Groei jaar koffie

Doet u ook mee?

Het Royal Mission groei-jaar
Met het Royal Mission groei-jaar investeer je in geestelijke groei. Je mag ontdekken wie je bent in Christus (Identiteit) en welke roeping we persoonlijk ontvangen hebben, om vandaar uit ingezet te worden in Zijn prachtige Koninkrijk (discipelschap).


Online leren én verbinden
Het onderwijs wordt vanaf een digitaal leerplatform aangeboden, zodat je als deelnemer flexibeler bent qua planning. Vervolgens word je uitgedaagd om in leerteams je nieuwe lessen, ontdekkingen en ervaringen te delen en uit te wisselen. Deze leerteams bestaan uit ongeveer 5 personen die eens in de twee weken fysiek of online (eigen keuze) bij elkaar komen. Daarnaast worden er momenten en gelegenheden gecreëerd voor leerteams om elkaar te ontmoeten.


Als collectief
Vanuit het Alpha-Youth-team in Leerdam is het idee ontstaan om deze cursus te gaan volgen. Maar deze cursus is ook als collectief te volgen. Daarom wil ‘Alpha Leerdam’ christenen uit regio Leerdam uitnodigen mee te doen aan dit Groei-Jaar. Om zo met elkaar, interkerkelijk, te groeien in geloof.

Praktisch
De cursus start 4 oktober 2024. De kosten van de cursus zijn €210,- Hierbij inbegrepen zijn diverse boeken en werkboeken, toegang tot het e-learning platform en gezamenlijke bijeenkomsten. Mochten de kosten een drempel voor u vormen, laat ons dit weten, dan kijken we hoe we dit voor u kunnen regelen. Laat het vooral geen belemmering vormen.

Aanmelden en vragen
Wilt u meedoen aan het Groei-Jaar en aansluiten bij andere deelnemers uit regio Leerdam, of heeft u vragen,  stuur dan een email naar info@alphaleerdam.nl

Voor meer informatie kunt u naar de website van Royal Mission of Of bekijk hier het promo filmpje van Royal Mission

Contactpersonen
Jeroen van Zanten 0613716608  en Robert Versteeg 0640402589